Jelentkezés adatbázisba

Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Nem:
Születési idő (ÉÉÉÉ.HH.NN): . . *
Állampolgárság: *
Anyanyelv
Legmagasabb iskolai
végzettség:
Nyelvtudás:
E-mail elérhetőség: *
Telefonszám:( ) *
Megjegyzés:
File csatolások: * Csak PDF, RTF, DOC és DOCX kiterjesztésű állományok beküldése lehetséges, egyenként max. 2 MB méretben!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Személyes adatok biztonsága

Önt a jelentkezés során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatnak minősülnek.

A jelentkezés során az Ön által tudomásunkra hozott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé. Az információ feltöltését Ön végzi, ennek az információnak a tartalmát Ön határozza meg, ezek tartalmáért Ön felel. A Mediaworks az Ön által megadott információkért, ill. azok valóságtartalmáért semminemű felelősséget nem vállal.

A Mediaworks, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli az Ön adatait.

Az adatkezelés módja és célja

Az adatokat kizárólag a Mediaworks munkatársai kezelik, az adatfeldolgozás folyamatához semmilyen külső (harmadik) személyt nem veszünk igénybe. Az adatokat kizárólag a munkaerő toborzás-kiválasztás céljára használjuk fel. Az online jelentkezés célja, hogy Ön a weboldal igénybevételével gyorsan jelentkezhessen a Mediaworks által kínált pozíciókra, vagy adatbázisba kerüljön, amely adatbázishoz harmadik személy nem férhet hozzá.

Amennyiben a fentiek az Ön számára elfogadhatók, úgy kérjük, jelölje meg azt. Amennyiben a fentiek alapján úgy dönt, hogy nem kíván jelentkezni, köszönjük érdeklődését.

Elfogadom a jelentkezési feltételeket: